Besplatno testiranje

Besplatno testiranje

Početnici bez predznanja samo trebaju odabrati vrstu tečaja i termin koji im najbolje odgovara.

Ako imate predznanje, a niste sigurni na koji se stupanj trebate upisati, možete zakazati besplatno testiranje.

 

Zašto je testiranje predznanja važno?

Testiranje je nužno kako bismo Vas mogli uključiti u grupu koja Vam najbolje odgovara budući da je preduvjet kvalitetnog učenja homogena grupa. Ukoliko neki polaznici odudaraju od ostatka grupe – bilo time da su po znanju bolji ili lošiji od ostalih – to narušava grupni ritam i u konačnici ima štetan učinak na sve članove grupe.

Često nam kandidati govore da su oni prethodno imali bolje znanje te da će se kada tečaj krene oni postupno prisjetiti toga. Naše iskustvo nam kazuje da je to redovito netočna pretpostavka. Kada tečaj stranog jezika krene, polaznik koji je u zaostatku se bori s novim gradivom koje stiže, zaostacima koje ima i na klimave temelje ne može nadograditi kompleksnije gradivo.

Stoga je naša poruka: ako planirate ponavljati, ponovite prije testiranja.
Ako nemate vremena za ponavljanje, jednostavno upišite tečaj stranog jezika na koji se trenutačnim kompetencijama možete uklopiti i prepustite se našem stručnom vodstvu.

 

Kako se obavlja besplatno testiranje?

Testiranje se sastoji od pismenog i usmenog dijela.

Prvo ćemo Vam e-mailom poslati pismeni gramatički ispit, a iza toga možemo zakazati termin razgovora.

Ukoliko smatrate da Vam je gramatika potpuno zahrđala i da se nakon dugogodišnje pauze ni ne sjećate tih kategorija, možete zakazati izravno sastanak i preskočiti gramatički korak.
Naši eksperti će iz razgovora na stranom jeziku i bez gramatičkog ispita dobiti vrlo jasno sliku Vaših postojećih kompetencija.

Usmeni razgovor na stranom jeziku se može zakazati kao Zoom sastanak.

Pošaljite nam svoje podatke i kontaktirat ćemo Vas za daljnje korake.

Kako se upisati?

Polaznici bez predznanja samo trebaju odabrati termin koji im najbolje odgovara, a za polaznike s predznanjem organizirano je besplatno testiranje.