O Sokratu

SOKRAT Škola stranih jezika utemeljena je 2000. godine.

Od svojeg osnutka sustavnim radom na kvaliteti nastavnih procesa, uvođenjem novih metoda i kontinuiranim profesionalnim usavršavanjem svojih profesora Sokrat se uspio profilirati kao vodeća škola stranih jezika u Hrvatskoj. Vlastita SFARM metoda učenja – Sokrat’s Fluency-Accuracy Rapid Method –pokazala se iznimno uspješnom, po njoj smo postali prepoznatljivi i ono najvažnije – ona je u potpunosti opravdala povjerenje naših učenika.

Sokrat je jedina škola u Centralnoj Europi akreditirana od strane američkih sveučilišta i u suradnji s američkim sveučilištima primjenjuje ACTFL kriterije. Svi američki studenti koji u Sokratu pohađaju tečaj mogu dobiti bodove (credits). Sokrat je također jedini strateški partner UN-a u regiji i priprema polaznike za UN proficiency ispite.

Od godine 2004. Sokrat ima uveden i certificiran međunarodni sustav upravljanja kvalitetom prema normi EN ISO 9001:2000.

Tijekom svojeg postojanja Sokrat je ostvario niz ugovora o suradnji s mnogim hrvatskim i internacionalnim tvrtkama koje su prepoznale naši profesionalizam i iskustvo.

No, Sokrat nije samo škola stranih jezika i uspješna radna organizacija. Sokrat je mjesto na kojem ste uvijek dobrodošli, prostor koji je rađen po vašoj mjeri i prema vašim potrebama. Mjesto gdje rade ljudi koji vole svoj posao, koji vas znaju saslušati, koji će znati odgovoriti na vaša pitanja, naći rješenje za vaše potrebe i koji će svoj rad uvijek planirati u skladu s vašim sugestijama. To su naše temeljene vrijednosti. To je ono što nas čini posebnima, drugačijima i što učenje jezika u Sokratu pretvara u neprocjenjivo životno iskustvo.

Naša zadaća je pružiti vrhunsku nastavu uz kvalitetne materijale i predane profesore koji će Vam se u potpunosti posvetiti kako biste ostvarili svoj cilj – naučiti uspješno komunicirati na stranom jeziku.

Naša želja je ostvariti odnos dugoročnog povjerenja i sklopiti prijateljstva koja će trajati i nakon što ostvarite svoj cilj.

Kako se upisati?

Polaznici bez predznanja samo trebaju odabrati termin koji im najbolje odgovara, a za polaznike s predznanjem organizirano je besplatno testiranje.